Uppstarten

Bloggen är uppe som synes. Innan jag blåser rejält liv i den så måste jag få igång mina webbadresser, registrerade två domäner; andreasbolin.com och andreasbolin.se, det gäller att skydda sig 🙂 Hoppas på att dom hoppar igång snart.

Att bloggen startades beror mycket på årets säsong av ”Hela Sverige bakar”, som har peppat igång mig rejält. Nu hör ju till saken att jag alltid gillat att baka. Men jag ”bakar hellre än bra”. Men har bestämt mig för att satsa på att utveckla mig i bakkonstens värld. Och för att bli bättre så måste man ha bra tillbehör när man bakar…jag har en hushållsassistent, bunkar och lite formar.

Så…idag när jag googlade fram Leilas recept på chokladbiskvier med kaffesmak behövdes lite grejer. In till city blev det och kom hem med följande:

image

Lite nytt och roligt att leka med. Har aldrig spritsat i hela mitt liv och har heller aldrig gjort chokladbiskvier. Men en bit in i baket såg det ut såhär:

image

Mandelbottnar och smörkrämen på plats. Imponerad av mig själv när jag gjorde maräng för första gången…och fick använda en klassik gammal ”julskinketermometer” för att kolla tempen under tiden jag vispade ihop marängen. Men det gick riktigt bra, men ska köpa en riktigt bra digital temometer. För det är jag värd!

Och ja…biskvierna blev riktigt goda, kanske inte de vackraste man skådat…men smaken satt där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.