TÄVLING – Vinn en bakbox!

Ja…du läste rätt, det är dags för en tävling här på bloggen (samkörs även på instagram). Idag hämtade jag ut min Bakbox och glädjande nog fick jag en ”extra” på köpet. Så nu har jag alltså två bakboxar av samma sort och då tänkte jag att jag lottar ut en till er läsare.

Bakboxen, för er som inte har hört talas om den, är en härlig ”mystery-box”, som kommer hemskickad en gång i månaden. Innehållet är hemligt och blir en riktig surprise! En känd bakprofil sätter ihop ett recept, det bifogas lite ingredienser som hör till och bakredskap (finns en box utan redskapen som är lite billigare…men i min box får du redskapen!). Detta var innehållet i marsboxen:

wp-1459280928065.jpg

För ännu fler ”tidigare boxar” klickar du här.

Jag fullkomligt älskar boxen och den utveckling som den gett mig, inspiration och lite nytänk…det är numera födelsedag/julafton en gång i månaden 😉 Bäst av allt, ingen bindningstid och man kan själv välja vilken sorts prenumeration man önskar.

Så här tävlar du:
Det lilla enkla du behöver göra är att skriva en snitsig motivering varför du skall vinna i kommentarfältet, samt följa bloggen genom något av de två alternativen på första sidan under sökrutan. Om en vecka, torsdagen 3:e juni, utses en vinnare!Jag kommer låta en person (som inte deltar i tävlingen) läsa igenom motiveringarna och utse vinnaren, detta sker om en vecka.  Jag meddelar vinnaren per e-post!

Lycka till och hoppas ni är många som tävlar…blir responsen tillräcklig så kommer jag återkomma med flera tävlingar! Så tävla för ännu fler tävlingar här, enkelt värre 🙂

 

5 reaktioner till “TÄVLING – Vinn en bakbox!

 1. Åh jag vill vinna denna balbox till min älskade sjöman. Han är utbildad bagare i grund och botten och han har en lägre tid funderat på att faktiskt börja prenumerera på bakboxen då han så gärna vill ta upp intresset att baka igen när han är hemma 14 dagar till sjöss. Och det är ju självklart till min stora förtjusning.

  Självklart följer jag bloggen både på Facebook och via mail och håller nu tummarna att jag är den lycklige vinnaren och kan överraska sjömannen nästa vecka med denna present när han kommer hem från 14 dagar till sjöss!

  Stor kram!

  Gilla

  1. För att jag älskar att testa nya produkter men extra speciellt när det gäller mat för jag älskar att baka,laga och skriva recept på här på instagram för att andra ska ta del av vad jag gör i min fritid och vad de kan också hålla på om de vill hoppas på vinst för det hade gjort mig till världens lyckligaste för jag har alltid velat vinna en Box från Bakbox 😍❤️🍀
   Instagram: Matlagningtjejen

   Gilla

 2. Min dotter börjar Restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasiet i höst för att bli konditor. Hon bakar redan på löpande band, och hon kan inte få nog av att testa nya produkter, nya recept, nya smaker 🙂 2014 vann hon Arlas Kladdkakerace, och förra året satt hon i juryn. Gissa om hon skulle bli glad för detta fantastiska paket!

  Följer din blogg via e-post, samma som nedan.

  Gilla

 3. Både jag och sonen gillar att baka. Och de andra i familjen får gärna smaka. Men ibland inspirationen tryter, vi behöver pepp som avbryter … de gamla vanorna så att det inte alltid blir samma saker, för det är inge bra. Att vinna detta vore superduperkul, vad glada vi skulle va 🙂 Följer via e-post 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.