Bakboxen – ”Majedition”

Mycket ”prat” och skriverier om bakboxen nu. Men det är den tiden i månaden då den kommer på posten och man blir så nyfiken på innehållet. Lite som att ha julafton en gång i månaden : ) Igår hämtade jag ut maj månads bakbox och innehållet ser ut så här:

20160528_084858.jpg

Vad ska det då bli av detta i slutändan tro? Ni med bra syn kan säkert se att det står ”Hi-hat” cupcakes på receptbladet längst upp. Så..cupcakes, med nötkrämsfyllning, toppade med maräng som sedan doppas i choklad…låter inte helt fy skam inte!

20160527_190354Men nu är det inte cupckaes som skall bakas. Idag skall det bli småkakor av olika slag här i Gotteboden. Du vet sådana med sylt på osv. Har hittat ett recept och nu skall jag till att hitta någon sort mer. 7 sorters kakor heter det ju…men jag nöjer mig med 2-3 stycken olika sorter ; )

Du har väl inte missat att du kan vinna en egen bakbox? Jag har en, som är helt oöppnad som jag lottar ut. Obs. det är inte samma innehåll som majboxen, utan det är en dubblett av en tidigare box.

Så, ta chansen och få en egen bakbox, med recept, olika ingredienser och baktillbehör. Du betalar inte en krona för detta.

Tävlar gör du genom att klicka här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.